Victor Rasuk - Životopis a Filmografie

4. prosince 2013 v 21:22 | Twirl |  VR - Biography
Americký herec dominikánského původu Victor Rasuk se narodil 15. ledna 1984 v Harlemu. Má pouze jednoho sourozence a tím je starší bratr Silvester. Už jako malý navštěvoval uměleckou školu. Svoji první roli získal v šestnácti letech ve filmu FIVE FEET HIGH AND ROSING. Třicetiminutový film se stal obrovským hitem na festivalu Independent Spirit Film Festival. O dva roky později získal hlavní roli ve filmu RAISING VICTOR VARGAS, která mu přinesla nominaci na cenu Independent Spirit Award v kategorii nejlepší herecký debut.

V roce 2004 si zahrál společně s Orlandem Bloomem ve filmu ZTRACENÝ RÁJ. O rok později ztvárnil Tonyho Alvu ve filmu režisérky Catherine Hardwicke LEGENDY Z DOGTOWNU. Tony Alva byl spoluzakladatelem skateboardingové skupiny Z-boys, jež vytvořila nový revoluční styl skateboardingu. Rasuk, jež do té době na skateboardu nikdy nestál, se během několika měsíců pilné přípravy za pomoci skutečného Tonyho Alvy, naučil jezdit jako profesionál. V roce 2008 si zahrál ve španělském snímku CHE GUEVARA - REVOLUCE po boku jedné z nejslavnějších latinskoamerických hvězd Benicia Del Tora.

V budoucnu můžeme Rasuka vidět ve filmech HOW TO MAKE IT IN AMERICA nebo KEEP COMING BACK, jež by se měly v našich kinech objevit co nevidět.

Filmografie


2015 Celestina
2014 Godzilla
2013 jOBS
2012 El Jefe (TV film)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
2009 Life Is Hot in Cracktown
2009 War Boys, The
2008 Che Guevara
2008 Ve službách války
2007 Adrift in Manhattan
2007 Spinning Into Butter
2007 V zajetí rytmu
2006 Bonneville
2006 Tady Reed Fish
2005 Legendy z Dogtownu
2004 Ztracený ráj
2002 Raising Victor Vargas
2002 Rock Steady
2000 Five Feet High and Rising
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama